spoon-dia Weekmenu week 47 van maandag 19 tot donderdag 22 november.

De maaltijden worden koud aangeleverd en kunnen in de pan, magnetron of oven opgewarmd worden. Uiterlijk zaterdag 17.00 zet ik het menu van de volgende week online!!

Maandag | Maaltijd € 9,50 | Gezinsmenu* € 27,-
(3 stempels)

Groentetaart

Vandaag maak ik weer eens een groentetaart. Ik maak hem met o.a.courgette, pompoen, zoete aardappel en aubergine. Ik rooster de groentes eerst in de oven zodat ze lekker veel smaak afgeven. Vervolgens gratineer ik hem in de oven met feta, ricotta en verse tijm. De taart wordt geserveerd met een groene salade met een sinaasappeldressing en geroosterde amandelen.

*Voldoende voor 2 volwassenen + 2 kinderen tot 10 jaar.

Dinsdag | Maaltijd € 9,50 | Gezinsmenu* € 27,-
(3 stempels)

Moussaka (ook vega)

Op verzoek weer eens moussaka. Ik maak deze met aubergine, gehakt, kruimige malta aardappels en tomaat. Het gehakt kruid ik met o.a. kaneel en piment. Het gerecht wordt vervolgens gegratineerd in de oven met een bechamelsaus en kaas. Bij dit gerecht serveer ik een groene salade. Voor de vega’s maak ik de moussaka met puy linzen ipv gehakt.

*Voldoende voor 2 volwassenen + 2 kinderen tot 10 jaar.

Donderdag | Maaltijd € 9,50 | Gezinsmenu* € 27,-
(3 stempels)

Hachee met rode kool en stoofpeertjes

Vandaag een heel traditioneel gerecht. Ik maak een heerlijke hachee gemaakt van runderlappen. Bij dit gerecht serveer ik rode kool, een puree van aardappel & knolselderij en stoofpeertjes.

*Voldoende voor 2 volwassenen + 2 kinderen tot 10 jaar.

Hele week | Kindermenu € 4,50

Spaghetti

Voor de kinderen heb ik vandaag lekkere spaghetti, geserveerd met een saus van gehakt, wortel en tomaat geserveerd met geraspte kaas en een klein slaatje.

row_of_products